Medlemskap

När du blir medlem i Trollhättans Brukshundklubb blir du automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben (SBK) och får då tidningen ”Brukshunden” 6 gånger/år. Medlemskapet innebär också bland annat att du är försäkrad om något skulle hända dig under aktiviteter som anordnas av brukshundklubben.

Vill du sedan även bli medlem i någon av SBK:s rasklubbar eller kanske någon annan lokalklubb räcker det med att betala klubbavgift där.

De raser som ligger under SBK:s avelsansvar (bruksraser) är:

Australian cattledog

150 kronor

Ungdomsmedlem (7-18 år)

300 kronor

Sammanlagd avgift för medlem som inte är medlem

i rasklubb eller annan

SBK-klubb

530 kronor

* För tecknande av ungdomsmedlemskap betalas avgiften till Sveriges Hundungdom BG 5961-3893, (ange Trollhättans Brukshundklubb som specialklubb).

Genom sponsoravtal har medlemmar i Trollhättans Brukshundklubb, mot uppvisande av giltigt medlemskort, 10% rabatt på vaccinationer (ej rabies) hos Trestads Djurklinik och på första behandlingen på Tassainn.

Vill du bli medlem, så betala in avgift enligt ovanstående på vårt

pg 11 67 64-2. Skriv namn och personnummer (tio siffror) samt ev. tidigare SBK medlemsnummer på avin eller i meddelanderutan (vid internetbetalning). Skicka också ett mejl till medlem (at) tbhk.se , med namn, personnummer (tio siffror), fullständig adress, telefonnummer och/eller mobilnummer samt e-postadress. Har du några frågor angående ditt medlemskap kan du mejla medlemsansvarig..

Välkommen som medlem!

På gång:

o 11/11 Julfest

o 2/11 Instruktörsmöte

o 28/10 Fixardag

o 19/10 Medlemsmöte

o 7/9 Medlemsmöte

Nu ligger höstens kurser uppe!

Eventuella förfrågningar kring kurserna och utbudet kan mejlas till: utbildning@tbhk.se

Läs mer under Kurser.

Våra huvudsponsorer:

Våra kurser genomförs

i samarbete med:

Kontakt:

Trollhättans Brukshundklubb

Ängens Gård

461 91 Trollhättan

styrelsen (at) tbhk.se

Har du synpunkter på hemsidan, mejla: webmaster (at) tbhk.se